Kokemus tuo
varmuutta myös
rakentamiseen.

Finremin perustamisesta 2004 lähtien meitä on ohjannut perheyrityksen arvot – luottamus ja rehellisyys. Tähtäämme korkeaan laatutasoon kaikessa mitä teemme ja se ohjaa henkilöstömme jokapäiväistä työtä. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme omistautuneesti ja innostuneella otteella kaikissa projekteissa.

RALA-palautteessa Finremin NPS tulos projekteilta on 100 vuosilta 2021-2023. Kaikki vastanneet asiakkaat ovat siis valmiita suosittelemaan meitä.

Kokonaisvaltainen korjausrakentamisen ammattilainen

Vuosien kokemus ja lukemattomat projektit ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin. Räätälöimme jokaiseen projektiin sopivan tiimin ja toimintamallin tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä »

Tutustu palveluihimme
KOHDE

Tieteiden talo

  • Laajuus: 2600m2
  • Aikataulu: 2021-2022
  • Projektinjohtourakka
lue lisää

Vaativassa projektissa on hyvä tietää mitä on tekemässä

PERHEYRITYS, JOSSA ARVOSTETAAN JOKAISTA TYÖNTEKIJÄÄ JA KUMPPANIA.

2021 palkitsimme yli kymmenen vuoden työsuhteen yrityksessämme tehneitä työntekijöitä hopeisella ansioristillä. Vuonna 2022 palkitsemme vuoden parhaan aliurakoitsijan. Vuonna 2023 aloitimme uuden kumppanuusohjelman ja tätä kautta pyrimme tuottamaan edelleen lisäarvoa kumppaneillemme.

MEILLE TÄRKEINTÄ ON KORKEA LAATU, HETI TURVALLISUUDEN JÄLKEEN.

Tekemällä asiat prosessin mukaan, syntyy paitsi laadukasta työn jälkeä, mutta myös työn hallittavuutta. Työntekijöillemme ei ole tapahtunut ainuttakaan sairauslomaan johtanutta työtapaturmaa kahdeksaan vuoteen.

MEILLE VIHREYS ON TEKOJA.
IHAN JOKA PÄIVÄ.

Istutimme 8000 puun taimea vuonna 2020 ja siirryimme täysin hiilineutraaliin jätteiden kuljetukseen. Olemme myös uudistamassa rakennusalaa Green Building Council Finlandin jäsenenä.  Tutkimme jatkuvasti omaa ja kumppaneidemme toimintaa ja kehitämme kestävämpää yhteistyötä kaikkien sidosryhmien välillä.

ISTUTIMME 8000 PUUN TAIMEA VUONNA 2020

Lue lisää yrityksestämme